Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Paket za smeh

PAKET ZA SMEH vsebuje 14 predstav

 

8 abonmajskih predstav in 6 kuponov za 6 predstav

 

8 ABONMAJSKIH PREDSTAV (stalni abonma, vrsta in sedež)

 

                                        

AVDICIJA ultra smešna komedija Pod besedilo in režijo je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji – Jurij Zrnec! Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Jagodni izbor generacije!

Ne zamudite trenutka in komedije, ki smo jo vsi nepotrpežljivo čakali!

več o tem...

KRIZA SREDNJIH LET monokomedija. Vrača se ljubljenec občinstva, Ranko Babić! Z Moško copato je navdušil več kot 115.000 gledalk in gledalcev! Zdaj pa se pripravite na nadaljevanje, na še bolj aktualno in zelo bolečo témo; Kriza srednjih let je hujša od pubertete! Ker stvari žal ne gredo več navzgor, ampak obratno!

Naraven in super zabaven, občinstvo si je želelo še!

več o tem...

EROTIKA monokomedija z manjšim igralcem in pečico. Ljubezen gre skozi želodec in Bojan Emeršič zelo rad kuha. Spoznajte ga v dinamični in začinjeni komediji, v kateri vam bo predstavil svoj drugačen, okusen in precej pikanten pogled na moško-ženske odnose.

Prebudimo apetite in se skupaj do sitega nasmejmo v edinstveni komediji o pokončnem in položnem življenju.

več o tem...

ADDAMSOVI mjuzikel. Še ena predstava iz vrst velikih broadwayskih uspešnic! Družini, ki s svojo bizarnostjo ustrahujejo uveljavljene družbene konvencije, se smejemo še danes, več kot pol stoletja po njihovem nastanku ter po kar nekaj odmevnih stripovskih, filmskih in televizijskih različicah.

So strašni in srhljivi. Skrivnostni in odbiti.

(Produkcija: Mestno gledališče Ljubljansko)

več o tem...

REALISTI velika zmagovalka Dnevov komedije 2018. Resničnostni šovi so naenkrat bolj resnični od novic. Tretji svet mučita ekologija in ekonomija, nas pa, koliko zdrži baterija. Treniramo pohlevnost. Hodimo v službe, ki jih ni. Samo še smrt in krediti so za nedoločen čas. Kam naj se normalen človek zateče drugam kot v teater?

Nasmejmo se, preden bo prepozno.

(Produkcija: SNG Nova Gorica)

več o tem...

TAKO TI JE, MALA prvi slovenski ženski stand up muzikal. Prvi slovenski ženski stand up muzikal, v katerem boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o Tanji Ribič. Do solz se boste nasmejali njenim imitacijam, iskreni izpovedi in kako je biti poročen z Bosancem.

Kdo ob tem lahko ostane resen?

(Produkcija: Orangel)

več o tem...

TRIP TO LAS VEGAS  glasbeni show. Elvis Presley. Frank Sinatra. Ray Charles. Louis Armstrong. Dean Martin… Vse nesmrtne glasbene legende v interpretaciji treh virtuoznih slovenskih glasbenikov in pevcev. Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber. Vse na enem mestu. Za češnjo na torti vas bo po poti greha vodila hudomušna in vsestranska Tina Gorenjak.

Želeli boste še!

(Produkcija: Agencija Gig)

več o tem...

Predstavo bomo izbrali kasneje, glede na ponudbo gledališč, ki bodo v sezoni 2019/20 premierno uprizorila nove komedije.

 

6 KUPONOV ZA 6 PREDSTAV (izbor terminov in sedežnega reda ni določen) 

MENOPAVZA glasbena komedija. Uspešnica z Broadwaya, ki je v pretekli sezoni presegla vse rekorde gledanosti! Edina menopavza, ki jo imajo moški radi in ob kateri se ženske zaljubljajo. V njej prepoznajo svoje žene, mame, sestra, prijateljice… mladini pa bo naenkrat vse bolj jasno glede mam in babic. Pet fantastičnih: Helena Blagne, Zvezdana Mlakar/Damjana Golavšek, Urška Vučak Markež, Salome!

Več kot 100 ponovitev v eni sezoni!

več o tem...

SEKS NASVETI OD A DO Ž žgečkljiva komedija. Zardevali boste, se od srca nasmejali in definitivno izboljšali svoj zakon! Ali pa dobili novega ljubimca. V tako zabavni in sproščeni atmosferi se o tabu temi v Sloveniji še ni govorilo.

Igrajo odlični: Nadiya Bychkova, Marko Miladinović in Primož Vrhovec
Nasvetov za boljši seks ni nikoli preveč!

več o tem...

DRUGA PRILOŽNOST romantični muzikal. Romantični muzikal  vas bo navdušil z unikatno ljubezensko zgodbo, s prožnostjo, preobrati in globokim sporočilom. Uživali ga boste v verzih, popularnih domačih in tujih songih in v elitni igralski zasedbi Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Riflej in Lojze Svete.

Večer, na katerem boste doživeli osupljivo moč gledališča.  

več o tem...

PREDSTAVA, KI GRE NAROBE komedija zmešnjav. Svetovni hit! Vsak zaplet ima logični razplet, vendar v “predstavi, ki gre narobe” temu ni tako. Tu gre res vse narobe! V dveh urah neprestanega smeha občinstvo spremlja zasedbo, ki trmasto poskuša, ne glede na vse težave, čimbolj točno in resno izpeljati predstavo. Vse to dogajanje več kot upraviči sloves te, trenutno najbolj zabavne in najuspešnejše komedije na svetu.

Tu gre res vse narobe!

Omejeno število ponovitev, (Produkcija: TMK d.o.o)

več o tem...

PREDSTAVA ZA VSAKO PRILOŽNOST glasbena komedija. Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, valentinovo – vsaka priložnost je prava za ogled te komedije. Pod glavnim žarometom pa Lado Bizovičar, ki bo ob živi glasbeni spremljavi poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so »kaj je najslabše darilo na svetu«, »koliko kitic ima pesem Kolk'r kapljic?« ter na mnoga druga.

Za trenutek odložite delo in skrbi, čas je za Predstavo za vsako priložnost!

Omejeno število ponovitev, ( Produkcija Siti teater).

več o tem...

MADAGASCAR družinski pustolovski muzikal. Kdo ne pozna svetovno znanega podviga o pobegu na prostost in optimistične zgodbe o prijateljstvu?! Oglejte si odlično slovensko izvedbo z zvezdniško zasedbo z Ireno Yebulah Tiran in  Gašperjem Riflom v glavnih vlogah, ki pojejo v živo in plešejo, kot da prihajajo naravnost z Madagascarja!

Omejeno število ponovitev, (Produkcija NAGP d.o.o.)

več o tem...

 

Več o vpisu in cenah abonmaja -