Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Trio benerji 04

Trio Pupe

  • 2016 Rok Matek; Nagrada Tantadruj za igralsko stvaritev za vlogo
  • 2016 Ustvarjalci uprizoritve; Nagrada Tantadruj za gledališki dosežek

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Uroš Smolej, Daniel Malalan, Rok Matek

Vsebina

Donatella, Fiorella in Marija so sestre, ki jih v življenju poleg skupnega očeta (materi sta dve, sestri) druži še ljubezen do popevk iz petdesetih let prejšnjega stoletja in nastopanje pod skupnim imenom Trio Pupe. Za tokratni koncert se zdi, da bi lahko bil njihov zadnji skupni nastop, saj ta mineva v pričakovanju »izida« oporoke po očetovi smrti, od katere si (četudi obstaja možnost, da je oče del premoženja zapustil tudi materama in številnim ljubicam) atraktivna in dominantna Primorka Donatella obeta največji delež ter z njim možnost za »osamosvojitev« in solistično kariero. Čakanje na oporoko med ne več prav mlade sestre vnese nemir, znova vzniknejo stare zamere in zdi se, da med seboj kar tekmujejo v »strupenosti« in v tem, katera bo drugo bolj prizadela; Donatella neusmiljeno in žaljivo strelja z vsemi topovi, simpatična in obilna Fiorella, ki jo z Donatello druži tudi skupna mati, ostaja ravnodušna in šaljiva, a je sposobna nasprotnico »zabiti« v trenutku, konzervativna (in zato še vedno deviška) Korošica Marija pa se panično trudi miriti strasti … Vse, dokler vse tri znova ne premaga sestrska ljubezen.

Glasbena komedija za tri igralce (prav ste prebrali, za igralce), zabavna v rimanih in narečno obarvanih dialogih, predvsem pa všečna s priredbami znanih napevov in popevk od petdesetih let dalje, nadaljuje niz uprizoritev, s katerimi se Gledališče Koper v slovenskem gledališkem prostoru vse bolj uveljavlja kot glasbeno gledališče.

 

 

 

 

Galerija

  • Trio1 22
  • Dscf0317
  • Dscf0334
  • Trio1 20

Ustvarjalci predstave

Avtor scenskih besedil in songov: Gašper Tič

Režija: Jaka Ivanc

Scenograf: Voranc Kumar

Avtor glasbe in priredb: Davor Herceg

Produkcija: Gledališče Koper

Ostale informacije

Premiera: 13. november 2015

Traja: 1 uro 25 min in nima odmora

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice od 21 € do 23 €

Popustov do nadaljnega ne priznavamo.


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK