Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak je profesionalna igralka, diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (AGRFT) v Ljubljani, svoje izobraževanje s poudarkom na igri pred kamero pa je nadgrajevala tudi v tujini (New York, London, Praga, Varšava), kjer je sodelovala s priznanimi učitelji igre.
 
Od leta 2010 študira tudi solo petje, SLS tehniko, ki jo s pridom uporablja pri številnih muzikalih.  Za seboj ima preko 40 gledaliških in filmskih premier, pred kratkim si je nabrala tudi veliko plesnega znanja kot uspešna tekmovalka v TV šovu Zvezde plešejo.

Je redna moderatorka številnih dogodkov; kot predavateljica in individualni trener uči govorno tehniko in javno nastopanje na šoli za javno nastopanje ter retoriko Povej Naglas. Pri različnih drugih projektih (filmi, serije, reklame) pa sodeluje tudi kot acting coach. Kot igralko jo lahko spremljamo v predstavah Cvetje v jeseni, Priznam in Svetovalnica.
 
Svojo igralsko pot je začela ravno v Špas Teatru, s predstavo Ko mačke ni doma. Igrala je tudi v nepozabni komediji Do nazga!, v letošnji sezoni pa kot del odlične zasedbe nastopa v zabavni komediji Nora dekliščina, kjer igra eno od glavnih vlog.
 
Maja martina merljak
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK