Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
5

PISMO ROSNO! Vsega je kriv poštar…

Najprej je bil poštno ležeč, bil je tudi v pasji šoli, zdaj pa ima vsega dovolj in gre v penzijo.

Poštar je definitivno nova uspešnica Špas teatra, ki sta jo ustvarila neprekosljivi tandem Marko Pokorn in Boris Kobal. Pripravite se, ‘tajni agent’ je med nami!

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Kobal 400x400
Boris Kobal

Vsebina

Verjeli ali ne, poštar je zelo vsestranski in nadvse odgovoren poklic že od Antike! In zaradi vse te raznolikosti, so poštarji daleč najbolj odporni primerki človeške vrste.

Pismonoša Slavko Golob vam bo razjasnil obzorja! V osebni izpovedi vas bo z vso strastjo prepričal, da je poštar eden najbolj karakternih poklicev – če vprašate grške bogove, kralje, zdravnike v UKC, pasje instruktorje ali politične veljake.

Ko vam (in vsem drugim) iz tedna v teden in iz leta v leto prinaša pisma, račune, državna in občinska obvestila, položnice, opomine, ljubezenska in anonimna pisma, pakete z vročo vsebino… to dela s posebnim poslanstvom in v ponos svoje rumene rodbine, ki sega že v paleolitik.

Multipraktik v rumeni uniformi je pravi tajni agent, odporen na vse ljudske modrosti!

Tandem Boris Kobal in Marko Pokorn sta pred desetimi leti zakuhala uspešnico Kdo vam je pa to delu?, ki je imela 260 ponovitev. Marko Pokorn je napisal besedila za kultno Kliniko Tivoli, Našo malo kliniko in mnoge druge, Boris Kobal pa je Žlahtni režiser in Zlato komedijsko pero, ki nas je nasmejal že v seriji TV Poper ter številnih gledaliških igrah, ki jih je režiral ali v njih tudi zaigral. V zadnjih letih nastopa z odličnimi stand-up nastopi in občinstvo je vedno znova navdušeno!

Galerija

  • Img103 860x500
  • Img114 860x500
  • Img117 860x500

Ustvarjalci predstave

Avtor: Marko Pokorn, Boris Kobal

Režija: Boris Kobal

Foto: Saša Despot

Ostale informacije

Premiera: 13. junij 2018

Trajanje: 1 ura 20 minut, brez odmora

Cene vstopnic


 


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK