Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Lara Jankovič

Igralka in šansonjerka Lara Jankovič se je rodila 30. junija 1971 v Ajdovščini. Študij igre je opravila na AGRFT v Ljubljani, kjer je leta 1999 diplomirala. Takoj po študiju leta 1997, se je zaposlila v SNG Nova Gorica, kjer je ostala 10 let, nato pa se je odločila za samostojno ustvarjanje v svobodnem poklicu, trenutno igra v Gledališču Koper.

Nastopa v televizijskih nadaljevankah in razvedrilnih oddajah RTV Slovenija. Na Radiu Slovenija občasno sodeluje s prebiranjem pravljic, literarnih nokturnov in potopisov. Sodeluje z raznimi studi, kjer sinhonizira TV in radijske reklame. Poleg gledališča jo spremlja tudi glasba, šansoni. Po nekajletnem učenju solo-petja pri gospe Nadi Žgur ter poletni šoli za musical na GSA v Guildfordu pri Londonu (1999) solo petje nadaljuje pri prof. Matjažu Robavsu ( Eroika ) in pri Darji Švajger.

Leta 2004 je izdala prvo samostojno zgoščenko Pred vami stojim gola, pesmi s ciganskim, jazz in tango pridihom, leta 2010 pa drugo, s cigansko- rusko-balkanskim melosom uglasbljene pesmi Ferija Lainščka Na kožo zapisane zgodbe, trenutno pripravlja tretjo v Beogradu z naslovom Moja ljubav nema granica. (Vir: Sigledal)
 
Jankovic%cc%8c 400x400
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK