Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Karolina plakatek

Življenje za Karolino

Dobrodelni koncert ŽIVLJENJE ZA KAROLINO  (v okviru projekta DAJ NAPREJ IN PODARI SONCE).

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Vsebina

Kulturno društvo ŠPAS TEATER smo bili preteklo nedeljo, 21.5., soorganizator dobrodelnega koncerta ŽIVLJENJE ZA KAROLINO, s katerim smo zbirali denarna sredstva za nakup zdravila neozdravljivo bolne deklice Karoline. Veseli smo, da nam je skupaj z vsemi nastopajočimi uspelo napolniti našo dvorano Kulturnega doma v Mengšu in z izkupičkom od prodaje vstopnic v vrednosti 7.140 € prispevati donacijo za nakup Karolininega zdravila.

Vse to ne bi bilo mogoče brez aktivnosti lokalne skupnosti in predvsem Vaše izjemne medijske podpore. Z medijskimi objavami ste dosegli veliko število ljudi, ki so se nato z nakupom vstopnic odzvali na vaš poziv k udeležbi na dobrodelnem koncertu za Karolino. V imenu vseh soustvarjalcev dogodka - iskrena in srčna HVALA za vašo pomoč, podporo in doprinos.

********************************

Dobrodelni koncert ŽIVLJENJE ZA KAROLINO

Vabimo vas na veliki dobrodelni koncert Življenje za Karolino, ki bo potekal v nedeljo, 21. 5. 2023, ob 19.00 uri, v dvorani Kulturnega doma Mengeš. Večer, ki bo poln prijetne energije, bodo popestrili številni znani glasbeniki, ki nam bodo ogreli srca s čutnimi melodijami. Nastopili bodo: Nuška Drašček, Eva Boto, Manca Špik, Saša Lešnjek, Uroš in Tjaša, Alex Volasko, Eva Černe, Gregor Ravnik, Flora Ema Lotrič, Nastja Gabor, Nick Domes, SoulGreg Artist Quartet idr.

Deklica Karolina Lavrič je bila pri treh letih starosti diagnosticirana z redko genetsko boleznijo, imenovano Cockayne syndrome, ki povzroča propadanje možganskih celic, kar posledično vodi v izgubo sluha in vida, invalidnost, duševno manj razvitost in se konča s smrtjo. Starša in Društvo Viljem Julijan pa so v lanskem letu našli raziskovalce v ZDA in na Portugalskem, ki razvijajo zdravilo za deklico in so v raziskavah že prišli do vzpodbudnih rezultatov. Deklica bo dobila zdravilo, za njegov razvoj pa je treba zbrati več kot 2.000.000 EUR. V ta namen poteka vseslovenska zbiralna akcija finančnih sredstev.

Tudi v Društvu AIA – Mladinskem centru Mengeš, smo se pridružili akciji z organizacijo dobrodelnega koncerta. Številni sponzorji koncerta pa bodo poskrbeli za kritje nujnih stroškov, da se za Karolino zbere čim več finančnih sredstev.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na koncertu in z nakupom vstopnice pomagate Karolini do ozdravitve.

Dobrodelni koncert so omogočili:

RADIO AKTUAL - glavni medijski pokrovitelj

RADIO EKSPRES - medijski pokrovitelj

RADIO 1 - medijski pokrovitelj


Ostali sponzorji: RP design, Peter Žunič, Catering Kos.

 

Ustvarjalci predstave

Ostale informacije

Organizator dogodka AIA Mengeš.

Glavna sponzorja dogodka: Špas teater in Občina Mengeš

Ostali sponzorji: RP design, Peter Žunič, Catering Kos

Cene vstopnic

Cena vstopnice 20,00 €


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK