Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Striptiz 200x282

Striptiz

Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, da ne boste ‘ favš’ tistim, ki se bodo med prvimi nasmejali do solz.

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE IN HIGIENO TELESA TER DUHA PRIPOROČA OGLED PREDSTAVE ZA KREPITEV TREBUŠNIH MIŠIC, RAZGIBANJE LEVE IN DESNE HEMISFERE IN PREPREČEVANJE ZAVISTI. OGLED PREDSTAVE JE DRUŽBENA ODGOVORNOST!

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Matjaž Javšnik

Vsebina

Matjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu Striptiz. Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

In kako se je Matjaž Javšnik razgalil na ljubljanski tržnici.

Galerija

  • Img 8532 800x500
  • Striptiz1 foto marko delbello ocepek 860x500
  • Striptiz4 foto marko delbello ocepek 860x500
  • Striptiz7 foto marko delbello ocepek 860x500

Ustvarjalci predstave

Ostale informacije


Mnenja

  • Predstava je bila prava večerna poživitev, duhovita, domiselna, …ko sem pogledala na uro, nisem mogla verjeti, da je je že konec.
    -

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK