Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Erotika plakatek

Erotika po Emeršiču

Monokomedija na 220 stopinj!

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Emersic
Bojan Emeršič

Vsebina

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju - se vrača z novim receptom za smeh!

Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani… in mnogo, mnogo več!

Skupaj z vami bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo.

O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj...

Komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes!

Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.

Dobrodošli v najbolj direktnem, najbolj seksplicitnem in do konca nasmejanem šovu o pokončnem in položnem življenju.

******************

BOJAN EMERŠIČ je izjemen vsestranski igralec in eden najbolj priljubljenih igralcev na gledaliških odrih v Sloveniji. Je večkratni nagrajenec stroke in občinstva, mojstrski televizijski voditelj in prvak uspešnih TV serij – kjerkoli nastopi, navdušuje! Bojan je eden prvakov ljubljanske Drame, kjer je igra najpomembnejše in najbolj zahtevne vloge. Je karizmatično duhovit, izjemen komik in pravi x-faktor v najbolj gledanih serijah ter razvedrilnih oddajah.
BOJAN EMERŠIČ! DRUGAČE NE GRE, KOT DA GA IMAŠ RAD! Mladi in stari, urbani in ruralni Slovenci z vsepovsod, ženske in moški, se strinjamo v en glas - Bojan, radi te gledamo!

NOVO spletna trgovina z darilnimi vstopnicami in darili!

Galerija

 • Jm20 002 7746
 • Jm20 169 8288
 • Jm20 174 8319
 • Jm20 236 5354
 • Jm20 277 8649
 • Jm20 023 4731
 • Jm20 027 4780
 • Jm20 322 8885

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Bojan Emeršič in Jure Karas

Režija: Jure Karas

Igra in kuha: Bojan Emeršič

Scenografija: Darjan Mihajlović Cerar

Glasbena oprema: Fedja Juvan

Oblikovanje luči: David Andrej Francky

Premiera: februar 2020

Traja: 1 ura 20 min in nima odmora

Priporočamo ogled +18

Ostale informacije

Uradni list št. 120,z dne 22.7.2021 odlok 2564 organizatorjem prireditev nalaga, da ob vstopu na prizorišča pregledujemo digitalna PCT potrdila, odlok velja od 23.7.2021 do preklica. Obiskovalce prosimo, da pred vstopom pripravite digitalna potrdila. V kolikor na vhodu na prizorišče nimate potrdila ali izpolnjenega pogoja PCT, vas moramo kot organizator prireditve zavrniti. Za nastalo situacijo ne prevzemamo odgovornosti. Kupnine ne vračamo.

Hvala za razumevanje!

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice od 17 € do 19 €

 

Popustov do nadaljnega ne priznavamo.

 

 

Cenik vstopnic velja od 1.9.2021


Mnenja

 • zelo dobra predstava, polna realno/smešnih primerjav med spoloma :)
  - miro
 • zelo dobra predstava, polna realno/smešnih primerjav med spoloma :)
  - miro

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK