Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Želiš postati del Špasne ekipe? Širimo svoj tim!

ŠPAS JE ZAKON! Špas teater letos praznuje 25 let in širi svoj tim!

Bi te veselilo delo v gledališču?

  • Želiš soustvarjati predstave?
  • Te zanima, kaj se dogaja v zaodrju gledališča?
  • Bi si želel/a družiti z igralci?
  • Želiš ustvarjati promocijske materiale?

V tim najbolj nasmejanega gledališča vabimo nove zunanje sodelavce, ki ste iz osrednje Slovenije in bi vas veselilo spoznati delo v zaodrju gledališča, druženje z igralci, soustvarjanje predstav in promocije programa.

Honorarno zaposlimo nove sodelavce:
 

  • VODJA PREDSTAVE (inspicient)

Kot režiserjev organizacijski sodelavec boste skrbeli za izvajanje, vodenje, koordiniranje, organizacijo in nemoten potek predstave. Za izbrano predstavo boste koordinirali delo in komuniciranje med vsemi službami: upravo, tehničnimi službami in umetniškim ansamblom.
Zaželene so delovne izkušnje in osebnostne lastnosti: organiziranost, profesionalnost, natančnost, povezovalnost.
Delo poteka v popoldanskih oziroma večernih urah, prisotnost na predstavah po vsej Sloveniji. Delo tudi med vikendom.
 

  • LUČNI IN TONSKI TEHNIK

Kot tehnik luči boste pripravljali, nameščali in vzdrževali odrsko razsvetljavo in skrbeli za svetlobne efekte za predstavo. Sodelovali boste z oblikovalcem luči, ki skrbi za njihovo namestitev skladno z načrtom osvetlitve.
Kot tonski (zvočni) tehnik ali tonski mojster boste sodelovali pri pripravi tehničnih elementov predstave, delovanje in razmestitev naprav in med predstavo skrbeli za izvedbo zvokovnega načrta (predvajanje posnetkov, zvočnih efektov, glasbe, itd.). Oblikovali boste zvočno sliko predstave in skrbeli za vzdrževanje ter nemoteno delovanje tehničnih sredstev v gledališču.
Zaželene so delovne izkušnje na področju lučne oz. tonske tehnike.  
Delo poteka v popoldanskih oziroma večernih urah, prisotnost na predstavah po vsej Sloveniji. Delo tudi med vikendom.

  • MULTIMEDIJSKI TEHNIK ZA PODROČJE DIGITALNIH MEDIJEV

Skrbeli boste za kakovostno pripravo in izvedbo produkcije multimedijskih vsebin (snemanje video materiala in slik v gledališču ter na drugih lokacijah, pripravo video vsebin, 'reels-ov', za montažo video in slikovnih materialov, napise na njih in animacijske efekte na posnetkih.  

Zaželeno je dobro poznavanje procesa priprave video vsebin, smisel za tehniko in estetsko produkcijo ter veselje za delo in stik z ljudmi.
Delo poteka po vnaprej pripravljenem in dogovorjenem urniku.

Če imate za navedena prosta delovna mesta (honorarna zaposlitev) ustrezno izobrazbo in praktične izkušnje z navedenih področij vas vabimo, da nam pošljete vaš kratek življenjepis ter zapis preteklih delovnih izkušenj na e-naslov: pisarna@spasteater.com

Vaše prijave zbiramo do 30. 9. 2022.
 
ŠPAS JE ZAKON!
Pridružite se špasnemu timu, ustvarjajte predstave in bodite del čudovite in uspešne zgodbe tudi vi!

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK