Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Špasno poletje v družbi zvezdnikov

Najbolj popularno slovensko gledališče, mengeški Špas teater, je v znak veselja, da po dolgih mesecih spet lahko odpira svoja vrata, poskbrel za nepozabno zvezdniško druženje, kjer so napovedali najpomembnejše dogajanje tega poletja - festival ŠPASNO POLETJE.

ŠPASNO POLETJE V ŠTEVILKAH
 
17+ LOKACIJ
40+ NASTOPAJOČIH
100+ GLEDALIŠKO-GLASBENIH DOGODKOV
5.000+ OBJAV IN NAJAV DOGODKA
25.000+ ŠTEVILO OBISKOVALCEV
18+ CILJNA PUBLIKA

V prijetni poletni atmosferi letnega vrta gradu Fužine je direktorica Špas teatra, Urška Alič, skupaj z zvezdniki svojih gledaliških uspešnic, gostila nepozabno druženje in tiskovno konferenco, na kateri je predstavila festival Špasno poletje: "Izredno vesela sem, da sta Špas in vsa ekipa končno lahko spet zaživela. Več kot štiri mesece smo načrtovali letošnje poletje, ki bo zares pestro. Špasne predstave bodo namreč nasmejale in razveseljevale ljudi po vsej Sloveniji, saj bomo naš program izvajali v:

ARBORETUM VOLČJI POTOK | LJUBLJANSKI GRADBLEJSKI GRADSTARI GRAD CELJE | GRAD KHISLSTEIN KRANJ | PTUJSKI GRAD | GRAD BREŽICEGRAD GRM NOVO MESTOAVDITORIJ - AMFITEATER PORTOROŽMARIBOR – oder MINORITI | RUSKA DAČA LJUBLJANA | PARK BEST WESTERN KRANJSKA GORA | FUŽINSKI GRAD LJUBLJANABUNGALOW POROTORŽBRANIBOR CLUB CELJE | IVARČKO JEZERO.

Naša karavana zabave se bo selila od Ljubljane do Kranjske Gore, od Celja do Brežic ... na kar 17ih lokacijah po Sloveniji. In verjamem, da bo naš poletni festival uspešen, saj ljudje potrebujejo smeh in veselje, ki ga bomo mi zagotovo servirali veliko poletnih večerov" je povedala navdušena  direktorica Urška Alič.

Zvezdniškega druženja z novinarji so se udeležili Tina Gorenjak, Desa Muck, Saša Pavlin Stošić, Ranko Babić, Miha Brajnik, Vesna Pernarčič, Bojan Emeršič, Maja Martina Merljak, Jan Bučar, Rok Ferenjga, Gorka Berden, Jaša Jamnik, Gašper Rifelj, Kamenko Kesar, Arnej Ivkovič, Eva Boto in drugi. "Res sem vesela, da bomo spet lahko igrali. Da bom lahko končno doživela premiero komedije Večno samska, ki bi morala biti lani jeseni... Ker bom imela veliko predstav letos poleti, me vsi sprašujejo, kaj pa dopust? Meni je dopust to, da bom lahko spet igrala! Pa saj smo imeli sedem mesecev "dopusta", zdaj me nič ne ustavi!" je priznala priljubljena igralka Tina Gorenjak.

Festival Špasno poletje združuje niz večerov z zabavnim kulturnim programom, ki jih ljudje že močno pogrešajo, ker letos še posebej potrebujemo smeh, druženje, veselje, zabavo in drug drugega. V sodelovanju z lokalnimi skupnostmi bo Špas teater program dogajanja izvajal na očarljivih prizoriščih širom Slovenije; mestnih središčih, parkih, terasah, gradovih, vrtovih, v objemu gora, hribov in obale. Program je razporejen v več terminov oz. večerov v posameznem kraju. Za zabavo in smeh pa bodo skrbele uspešnice Kriza srednjih let, Avdicija, Erotika po Emeršiču, Ljubezenske prevare, Ženska - ljubezni, izgube in obleke ter nova uspešnica Špas teatra - Mala terasa, kjer bosta izjemna igralca, Gorka Berden in Jaša Jamnik, skočila v čevlje zaljubljenih zakoncev in navduševala z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki jih je napisal Kamenko Kesar, družbo pa jima bodo z glasbenimi vložki delali priljubljena pevka Eva Boto in Tomi Purich band.

Več prizorišč, en velik cilj: nasmejati vso Slovenijo!

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK