Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

ŠPAS TEATER je nazaj!

Čakanja je konec, ŠPAS TEATER je nazaj!

Po polletnem nezaželenem zatišju srečni odpiramo vrata in odre ŠPAS TEATRA.

BREZ ŠPASA NI SMEHA, BREZ SMEHA NI ŽIVLJENJA.

Ljudje smo spoznali, kako sta humor in dobra volja postala eni pomembnejših komponent vsakdana. Svet je lepši, če se lahko nasmejiš!

V Špas teatru znamo prav to najbolje – poskrbeti za dobro voljo. Začeli smo z jesenskim delom predstav in k njihovi izvedbi pristopamo maksimalno odgovorno.

Pri izvajanju se bomo striktno držali pogojev in konkretnih usmeritev, ki nam jih je podal NIJZ. Znanje in izkušnje, ki smo jih nabrali v plodnih 23 letih so se izkazale kot bistvene in nam pri uresničevanju precej zapletenih pogojev v tem posebnem obdobju še kako pridejo prav.

Ljudje potrebujemo druženje. Ljudje potrebujemo povezanost. Ljudje potrebujemo smeh!

Kot daleč najbolj popularno gledališče Slovenk in Slovencev se bomo proti oviram, ki jih postavljajo nove razmere, 'borili' kot najbolje znamo - z nastopanjem, igranjem, smehom, pozitivnostjo in delavnostjo. Ker nam je mar in želimo ohraniti, kar je bilo in je dobro za ljudi, za vaš smeh, veselje, sproščenost, srečo.

Odpiramo odre in nadaljujemo s svojim poslanstvom širjenja dobre volje.
Gledališče brez gledalcev ne more obstajati, igralci brez teatra in občinstva pa tudi ne. Z vsemi silami smo se pognali v organiziranje jesenskega dela sezone, da bomo vsi skupaj lažje preživeli neprijetne čase. 

Iskrena hvala za podporo vsem, ki ste v veliki večini ohranili vstopnice spomladanskih terminov (v odrejenem roku je bila vrnjenih le peščica) in tudi zato bomo lahko izvedli večino napovedanih predstav, le terminov je zdaj še več. Dobro organizirani smo poskrbeli za potrebno varnost, omejitve in razdalje, upoštevana bodo vsa priporočila NIJZ – končno spet lahko IGRAMO ZA VAS!

Da bomo lahko igrali pod novimi omejitvami glede obiska (kapaciteta dvoran je po novem samo cca 27%), smo znižali vse možne stroške izvedbe in tudi honorarje. Smo edino komercialno gledališče s tradicijo 23 let uspešnega uprizarjanja, ki se financira izključno s prodajo vstopnic. Šestmesečni popolni mrk predstav je za nas dramatična situacija in stojimo na robu, blizu zaprtja.

PODPIRAJTE ŠE NAPREJ NAŠE DELOVANJE IN OBSTOJ - enostavno kupite vstopnice za eno izmed predstav Špas teatra širom po Sloveniji in se nasmejte v družbi najboljših – tako bomo mi lahko obdržali delovna mesta in preprečili zaprtje Špas teatra.

KER ZNAMO, KER ZMOREMO, KER NAM JE MAR.
Špas teater je zaupanja vredna blagovna znamka, ki odgovorno gleda na svoje poslanstvo.

V špasnem sporedu že najdete vse najbolj zaželene predstave, ki jih bomo igrali manjšemu številu gledalk in gledalcev v dvorani in povsem odgovorno: Avdicija, Kriza srednjih let, Erotika po Emeršiču, Ljubezenske prevare in Menopauza. Napovedujemo tudi že novo odlično komedijo Tine Gorenjak VEČNO SAMSKA.

Ker je število sedežev v posamičnem terminu drastično zmanjšano, vas pozivamo, da nakup vstopnic opravite čim prej, mi pa poskrbimo za varnost in smeh.

Vabljeni spet v naše skupno gledališče,

Urška Alič in ekipa ustvarjalcev Špas teatra
 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK