Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Povabite svoj team v Špas teater!

IŠČETE ORIGINALNOST ZA PREDNOVOLETNO DRUŽENJE?
Tisto pravo idejo, kako pozitivno presenetit kolege, prijatelje, sodelavce ali partnerje?

Povabite jih na šilce smeha v Špas in na res dobro zabavo! Druženje nadgradite z nakupom vstopnic za najboljše komedije ali zakupom celotne predstave, ekskluzivno za vas!

Le še datum in pravo komedijo izberete in vašim gostom boste zagotovili nepozabno pred/novoletno srečanje! Druženje lahko začnete ali nadaljujete po predstavi v gledališču oziroma ga nadaljujete v bližnjem gostišču ali drugje.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZA VEČJO SKUPINO: marketingspasteater.com

Za vsa naročila do 16.11.2017 vam priznamo dodatni 5% popust 

KAJ JE LAHKO BOLJŠEGA, OD SMEHA IN ZABAVE?

Na oder Špas teatra v KD Mengeš in na naše gostujoče odre po Sloveniji smo letos umestili sàme svetovne komedije, Broadwayske mega uspešnice, ki podirajo rekorde in beležijo največjo gledanost na najbolj opevanih odrih na svetu!

GLEDALIŠKE POSLASTICE ZA ZAKLJUČENE SKUPINE in PODJETJA
V NOVEMBRU, DECEMBRU IN JANUARJU
KOMEDIJE, STAND-UP, BROADWAY HITI:

MENOPAVZA

» 17 uspešnih let na Broadwayu in edina menopavza, ki jo imajo moški radi! V glavnih vlogah: Helena Blagne, Zvezdana Mlakar, Urška Vučak Markež in Salomé.

DEKLIŠČINA

» Hit sezone 2018, Broadwayska super uspešnica, smeh zanjo in zanj, odlična igralska zasedba Tadej Pišek, Jernej Čampelj, Maja Martina Merljak, Urška Vučak Markež, Nataša Ralijan, Lara Jankovič, Sebastjan Starič, Jože Doberšek

PISMO ROSNO! Vsega je kriv poštar…

» Samo Boris Kobal zna videti svet s tako smešne plati! Dokazal vam bo, da je poštar kot tajni agent in eden najbolj vrednih poklicev na svetu!

MOŠKA COPATA

» Priljubljena stand-up komedija Ranka Babića – moški so navdušeni, ženske se samo smejejo!

MADAGASCAR

» Hit letošnje sezone, družinski muzikal za vse generacije, Dreamworksova uspešnica!

in še mnogo drugih…

Ni boljšega za uvod v prednovoletno srečanje, kot je pozitivno razpoloženje za povabljene! Z ogledom zabavne komedije-prvokategornice je uspeh vaše zabave zagotovljen.

Omogočamo vam zakup celotne predstave ali dela vstopnic v sklopu rednih predstav; spored najdete našem sporedu

Ker gre za omejeno ponudbo prostih mest in možnosti, se oglasite čim prej! Rezervacije sprejemamo na e-mailu: marketing@spasteater.com oziroma na mobilni številki 040 33 33 39.

 

PA NAJ BO ŠPAS! Dobrodošli v najbolj popularno gledališče v Sloveniji.

S spoštovanjem,
Urška Alič, direktorica

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK