Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

0svoji super e vstopnico za izjemno predstavo

Čestitamoooo NAGRAJENKI, ki prejme SUPER e-VSTOPNICO!

Prijateljice Špas teatra – ponovno ste presegle same sebe! Bravo, bravo in velika zahvala vsaki izmed vas, ki ste si vzele čas in za letošnji materinski dan, ki prihaja, na naš fb/IG zid zapisale posvetilo svoji mami. Če bi lahko, bi obdarili vse!

Srečna prejemnica SUPER e-VSTOPNICE je Suzana Kotar iz Litije

Tim Špas teatra pa podeljuje še eno nagrado za posebne komentarje, in sicer naši Instagram sledilki @divjimustang, ki je v komentar zapisala zelo poseben zapis svoji mami – 1 x brezplačno e- vstopnico za ogled predstave 25.3.  ob 19. uri.

Obe nagrajenki prosimo, da se nam oglasite preko zasebnega predala družbenega omrežja FB oz. IG s podatki:
ime in priimek nagrajenke (samo tiste, ki je komentirala), poln naslov, telefon, email, davčno številko.
 
 
SE GLEDAMO KMALU!
Vaš Špas teater

 


Zaradi izjemnega zanimanja - spletna predstava ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke
ponovno na materinski dan, 25. marca ob 19.00, na www.msoseska.tv

MATERINSKI DAN “ZATE, MAMI!”

Preživite en lep večer ‘za mami’, ki bo odprl vrata ogromno spominom!

Kdaj ste se nazadnje zares družile s svojo mamo?
Kdaj ste materinski dan popolnoma posvetile njej in vajinim skupnim zgodbam?
Kdaj ste jo pocrkljali z besedami ‘rada te imam’?

ZDAJ je pravi trenutek! ⇒ Lahko pa osvojita tudi SUPER e-vstopnico!  
Več v nadaljevanju…

Oglejte si jo - posvetite večer svoji MAMI.
Na letošnji materinski dan, v četrtek, 25. marca ob 19.00 si v poklon svoji mami v ženskem krogu najdražjih oglejte ta hip najbolj vročo, čustveno in ženstveno spletno gledališko predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke (v hipu do vstopnic)– svetovno uspešnico z originalnim naslovom Love, Loss and What I Wore, ki je nastala po knjižni uspešnici Ilene Beckerman in kmalu, kot poklon vsem ženskam, postala velik gledališki hit je napisala avtorica Nora Ephron (trikratna nominiranka za Oskarja), podpisana pod najbolj uspešne romantične komedije: Čaka te pošta/You've got mail, Romanca v Seattlu/Sleapless in Seattle, Ko je Harry srečal Sally/When Harry met Sally, Julie&Julia ter mnoge druge. Prisluhnite zgodbam žensk o 'pravem času', poroki, ločitvi, do tega, da postaneš babica in ducat drugim – vse učijo, kako se oblikuje ŽENSKA.

Več o predstavi si preberite

 

Preverite, kako lahko osvojite SUPER E-VSTOPNICO ZATE, MAMI! za ogled spletne predstave ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke in kako ji še polepšate večer s posvetilom

 

Sodelujte, osvojite SUPER E-VSTOPNICO
Z 1 e-vstopnico si spletno predstavo lahko ogleda več oseb!*  

25. marca, na materinski dan, uživajte večer kot poklon svoji mami - ob njej ali z mislimi nanjo. Na družbenih omrežjih facebook in Instagram zbiramo POSVETILA s pripisom ZATE, MAMI! Med vsemi prispelimi bomo izžrebali SUPER e-vstopnico:

1x e-vstopnica za ogled spletne predstave ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke

 + DOSTAVA NA DOM za gostiteljico:
- steklenica penine
- prigrizek za obe
- šopek rožic za mamo
- natisnjeno posvetilo za mami
- darilo za vaju  



KAKO SODELUJETE V AKCIJI za SUPER E-VSTOPNICO?

  • obiščite in všečkajte Špas teater facebook stran: @spasteater ali Instagram @spas.teater
  • v času od 16.3. do vključno 23.3.2021 do 14.00 bo na tej strani potekala akcija 'MATERINSKI DAN ZATE, MAMI'   
  • v komentar aktualne objave napišite 'ZATE, MAMI' in ji pripišete osebno sporočilo posvetilo ali zahvalo (npr. zakaj je moja mami najboljša mami, ali pa npr. mami Darja, ti si moje sonce, rada te imam (po želji) + označite vse ženske, ki bi jih rade spodbudile k akciji.

… in že ste v igri za SUPER E-VSTOPNICO

Letošnji MATERINSKI DAN in DAN ŽENA smo posvetili vsem izjemnim ženskam!  
**************************************************************************************

Špas teater bo zbiral prijave za facebook/instagram akcijo s sloganom 'MATERINSKI DAN ZATE, MAMI' od torka 16.3. pa do vključno torka 23.3.2021.  V akciji za SUPER e-VSTOPNICE sodeluje: vsaka polnoletna oseba, ki se na akcijo odzove s komentarjem 'ZATE, MAMI in posvetilom za mamo, ki je všečkal/a facebook oz instagram stran Špas teatra in v komentar označila imena oseb, ki jih želi obvestiti o akciji. V kolikor katera od označenih uporabnic - prijateljic nima facebook strani, všeček zanjo ni obvezen, v komentar pa se navede njeno ime takole: #imepriimek. Nakup e-vstopnice ni pogoj za sodelovanje v tej akciji.

 ***   SUPER E-VSTOPNICA ŠPAS TEATRA JE EKSKLUZIVNA  ***

 

*** SUPER e-vstopnica je ekskluzivna, neprenosljiva in nezamenljiva za gotovino ali druge vstopnice in velja za več oseb*. Špas teater jo podari izžrebani nagrajenki. Za posebne ugodnosti, ki jih poleg ogleda predstave vključuje SUPER vstopnica, posreduje Špas teater nagrajenki informacije o izvedbi v posebnem obvestilu. Osebe, ki komentirajo, bodo v žrebu med prijavljenimi/sodelujočimi v posameznih objavah na facebook oziroma instagram strani Špas teatra (kot bo določil predhodni žreb). Prijave se zbirajo od torka 16.3.2021 do torka 23.3.2021 do 14.00 ure, skladno z navodili, objavljenimi na fb in spletni strani Špas teatra. Nakup e-vstopnice za predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke ni pogoj za sodelovanje v tej akciji. Žrebanje bo v torek, 23.3.2021 ob 16.00 uri, Špas teater pa bo na svoji facebook strani @spasteater oziroma Instagram strani @spas.teater takoj, ko bo mogoče, tudi javno objavil izžrebano prejemnico SUPER e-vstopnice – obvestilo bo v zasebnem sporočilu. Izžrebana oseba SUPER e-vstopnice se mora s podatki (ime, priimek, naslov, kontaktni telefon, davčna številka in e-mail) oglasiti Špas teatru najkasneje 24.3.2021 do 23:59 ure (po fb ali IG zasebnem sporočilu). V kolikor fb nastavitve ne dopuščajo obveščanja, označevanja ipd. posameznikov na Špas teater fb strani, Špas teater ne odgovarja, če nagrade prejemniku po tem roku ne bo več možno izročiti. Sodelujoči so dolžni sami preveriti rezultate žrebanja od 23./24.3.2021 na facebook oziroma Instagram strani Špas teatra.

 

* Skladno z navodili uradnih organov za preprečevanje širjenja epidemije oz. novega korona virusa opominjamo, da je začasno na območju R Slovenije dovoljeno zbiranje največ do deset oseb. Zbiranje ljudi se dovoli skupini oseb, če gre za ožje družinske člane ali člane skupnega gospodinjstva ob upoštevanju omejitev in prepovedi. Več o tem

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK