Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Osvoji EKSKLUZIVNO ZLATO VSTOPNICO!


NAGRADNA IGRA
»ZATE, MAMI!«

Le enkrat na leto je materinski dan in ZDAJ je pravi trenutek, da mami osrečite s posebnim presenečenjem!

Osvojite  ZLATO VSTOPNICO 'ZATE, MAMI'

25. marca, na materinski dan, uživajte večer kot poklon svoji mami - ob njej ali z mislimi nanjo.
Na družbenih omrežjih facebook in Instagram zbiramo POSVETILA s pripisom »ZATE, MAMI!« Med vsemi prispelimi bomo izžrebali ZLATO VSTOPNICO za dva za predstavo ŽENSKA; ljubezni, izgube, obleke 25.3.2022 v KD Mengeš, ki vključuje še:

  • kozarec penine pred predstavo
  • ogled predstave s sedeži v 1. vrsti
  • fotografiranje z zvezdami predstave
  • čokolada z motivom predstave

NAGRADO PREJME: Lena Štiglic Kosec in mami Breda - čestitamo!

NE ZAMUDITE POSEBNE AKCIJE OB MATERINSKEM DNEVU! tukaj
»ZATE, MAMI!«

25 % POPUST ob spletnem nakupu dveh vstopnic za mamice, babice, hčere in sinove…
Preživite nepozaben večer 'ZA MAMI' v gledališču, naj bo namenjen mamam, babicam, hčeram in sinovom, skrbnicam in varovankam ter varovancem – podaril vam bo čas v dvoje, ki si ga za mame premalokrat vzamemo!

Pogoji sodelovanja v nagradni igri:

►  V igri za ZLATO VSTOPNICO 'ZATE MAMI' za 2 sodeluje: vsaka oseba, ki se odzove na akcijo in poziv Špas teatra v objavi na družbenih omrežjih facebook oz. instagram s komentarjem - posvetilom in voščilom svoji mami, ki je všečkal/a facebook in/ali Instagram stran Špas teatra, ki je označila/vpisala ime mame in napisala izbrano predstavo (ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke ali AVDICIJA 1 ali VEČNO SAMSKA, ALJOŠA BAGOLA, Kako biti v redu). Vsi, ki  sodelujejo v akciji so vključeni v žreb.

► ZLATA VSTOPNICA ŠPAS TEATRA JE EKSKLUZIVNA 

► ZLATA VSTOPNICA velja za ogled predstave ŽENSKA; ljubezni, izgube, obleke, ki bo 25. 3. 2022 v KD Mengeš.

ZLATA vstopnica Špas teatra je ekskluzivna, neprenosljiva in nezamenljiva za gotovino ali druge vstopnice. Špas teater jo podari izžrebani osebi, ki komentira na poziv Špas teatra skladno z navodili v Splošnih pogojih in na družbenih omrežjih @spasteater (fb) oz @spas.teater (IG). Za posebne ugodnosti, ki jih poleg ogleda predstave vključujejo ZLATE vstopnice, posreduje Špas teater prejemnikom vstopnic informacije o času in lokaciji izvedbe v posebnem obvestilu.

Prijave se zbirajo od srede 16.3.2022 do srede 23.3.2022 do 17.00 ure, skladno z navodili v objavi na fb/Instagram oz. spletni strani Špas teatra oz v splošnih pogojih. Žrebanje bo v sredo, 23.3.2022 ob 19.00 uri, Špas teater pa bo na svoji facebook strani @Spasteater oz Instagram strani @Spas.teater takoj, ko bo mogoče tudi javno objavil izžrebano nagrajenko ali nagrajenca ZLATIH vstopnic TER jih obvestil v zasebnem sporočilu.
Izžrebane osebe ZLATIE vstopnice za dva se mora s podatki (ime, priimek, naslov, kontaktni telefon in e-mail, davčna številka) oglasiti Špas teatru najkasneje do 24.3.2022 najkasneje do 14:00 ure (po fb ali Instagram zasebnem sporočilu ali na e-naslov marketing@spasteater.si). Število prostih mest v dvorani je omejeno. V kolikor fb/Instagram nastavitve ne dopuščajo obveščanja, označevanja ipd. posameznikov na Špas teater fb/IG strani, Špas teater ne odgovarja, če nagrade prejemniku po tem roku ne bo več možno izročiti. Sodelujoči so dolžni sami preveriti rezultate žrebanja 23.3.2022 na facebook/Instagram strani Špas teatra.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK