Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Nova komedija navdušila

LJUBLJENEC OBČINSTVA RANKO BABIĆ NAVDUŠIL NA PREMIERI

HURONSKI SMEH ZATRESEL ŠPAS TEATER

V priljubljenem Špas teatru je eden in edini princ odrov in ljubljenec občinstva, Ranko Babić, postregel z medijsko premiero svoje nove avtorske monokomedije Kriza srednjih let. Nabito polna dvorana se je tresla od smeha, Ranko pa je na koncu dobil stoječe ovacije.

Ranko Babić je blestel na medijski premieri nove monokomedije Kriza srednjih let.

Po štirih uspešnih in razprodanih predpremierah je napočil čas, da priljubljeni komedijant Ranko Babić stopi še pred svoje medijske prijatelje in znance. Na prvi premieri v letošnji sezoni Špas teatra je Ranko Babić več kot navdušil gledalce. "Seveda, da sem bil živčen! Jaz sem vedno živčen, ker čutim tako odgovornost do gledalcev, da to počasi meji bolj na problem, kot pa na neko pozitivno stvar. (smeh) Takšno dobro energijo sem dobil od gledalcev, da niti ne znam opisati. Najtežje je igrati pred domačimi, prijatelji in znanci, ampak lahko pa rečem, da so izgledali zelo navdušeni. In če bom to energijo prenesel še na vse kraje po Sloveniji, bo moj cilj izpolnjen. Sam ne znam biti drugačen, kot biti iskren. Z gledalci delim svoje misli, izkušnje, dogodivščine in obljubljim, da se bo vsak našel v moji zgodbi," je po premieri povedal zadovoljen Ranko.

Zadovoljna direktorica Špas teatra Urška Alič in zvezda večera Ranko Babić.

S prvo premiero je zadovoljna tudi direktorica Špas teatra Urška Alič, ki že 23 let skrbi za smeh in dobro voljo gledalcev: "Fascinantno je, da lahko en sam človek na praznem odru,  brez rekvizitov, scenografije, plesalcev in lučnih efektov,  v dvorani naredi tako vzdušje, ki ga že dolgo nisem doživela. Ranko je samo potrdil, da je vodilni stand up komik v Sloveniji. Neizmerno sem vesela in to je res odličen uvod v novo sezono," je povedala zadovoljna Urška Alič.

V Špas teatru se je spet trlo znanih obrazov.​

V mengeškm gledališču so Ranka  prišli podpreti tudi številni medijski prijatelji: Helena Blagne, Rebeka Dremelj, Denis Avdić, Petra Kerčmar, Salome, Bojan Emeršič, Jože Potrebuješ, Gorka Berden, Marko Miladinović, Rok Ferengja, Alenka Gotar, Gašper Rifelj, Jan Bučar, Urška Vučak Markež, Špela Grošelj in mnogi drugi, ki so si enotni, da so Ranku na koncu predstave namenili bučen aplavz in stoječe ovacije.

Po predstavi se je k Ranku stisnila tudi žena Nataša, ki ima v predstavi pomembno vlogo.

Premiera je več kot uspela, zvezdo špasnega večera, ljubljenca občinstva, Ranka Babića, pa zdaj čaka še vseslovenska turneja, saj je čas, da po hit komediji Moška copata zdaj nasmeje Slovenijo še s Krizo srednjih let. In če sklepamo po premieri, naj se gledalci in gledalke pripravijo na boleče smejalne mišice, obilo zabave in iskrenih življenjskih resnic.

 

Več o predstavi in terminih

 

Več fotografij iz premiere   -  Foto: Mare Vavpotič

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK