Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Najbolj vroči zvezdniki ta hip bodo Alfa samski

Priljubljeni zvezdniki filmov Pr' Hostar 1 in 2, serij Ja, chef! in Dragi sosedje, zabavnih videov na YouTube-u ter gledaliških uspešnic Avdicija, Večerja bedakov in Kako se znebiti bodočega moža bodo konec oktobra spet zavzeli oder Špas teatra. Goran Hrvaćanin, Jernej Kogovšek in Mario Ćulibrk so zvezde nove komedije Alfa samski v režiji Jureta Karasa.

 

Špas teater, najbolj popularno gledališče v Sloveniji, je pred tednom dni svojo najmočnejšo sezono doslej začel s huronskim smehom in stoječimi ovacijami na premieri komedije Alpski Ranko, oktobra pa nadaljuje sezono pod sloganom V smehu je moč! z novo premiero – komedijo Alfa samski v režiji Jureta Karasa. V novi Špasovi komediji Alfa samski bodo zvezdniški igralci in mojstri komedije – Mario Čulibrk, Goran Hrvaćanin in Jernej Kogovšek – postregli z večerom polnim domislic, humorja, moške iskrenosti in prijateljskih spletk ter razkrili zanimive stvarij: kaj je to retro-kola, koliko piv lahko spije poročen moški (namig: vse), čigava mama je na Tinderju in zakaj pravi dedci ne potrebujejo navodil. Predvsem pa bodo gledalcem razodeli še eno vesoljno resnico: da tudi alfa samci niso imuni na čustva!

Komedija Alfa samski je priredba francoske megauspešnice Deperate Housemen (Razočarani gospodinjci), ki je v preteklih nekaj letih več kot 1500-krat spravila v smeh Pariz, 24. oktobra pa v novi preobleki prihaja na oder Špas teatra. Pod priredbo in režijo komedije Alfa samski se podpisuje vsestranski Jure Karas, znan tudi kot živalski del dueta Slon in Sadež, ki se že več kot dvajset let ustvarja kot scenarist, dramatik, režiser in tekstopisec, kot avtor in vodja scenaristov je sodeloval pri različnih televizijskih in radijskih formatih ter oddajah, podpisal pa se je tudi pod številne gledališke uspešnice. »Moram priznati, da je bilo delo s to igralsko ekipo zame res sproščujoče. Ne samo, ker imajo fantje zmagovalen naravni talent za komedijo, ampak so tudi zasebno res smešni tipi, ki se med sabo - in vsaj zdi se mi, tudi z mano - super razumejo. In to se pozna tudi na odru in v predstavi. Alfa samski je komedija o treh prijateljih in tem, kako smešni in butasti znamo biti fantje, ko so v igri ljubezenski odnosi. Enega od likov zapusti punca, druga dva mu pa pomagata tako, kot le pravi prijatelj zmore – se pravi zelo malo ali pa nič. Po domače: kdo potrebuje sovražnike, če imaš prijatelje?« je povedal režiser Jure Karas.

 

Nove doze smeha, ki jo bo slovenskim gledalcem prinesla komedija Alfa samski, se veseli tudi direktorica Špas teatra Urška Alič: »Letos imamo res najmočnejšo sezono v 27. letih Špasa. Po fenomenalnemu začetku sezone z odličnima komikoma Rankom Babićem in Admirjem Baltićem v huronsko zabavni komediji Alpski Ranko se že zelo veselim naslednje premiere v Špasu. Z našimi tremi novopečenimi 'alfa samci' smo že večkrat sodelovali v Špasu, so pravi profesionalci in zabavljači, zato vem, da bodo spet do solz nasmejali vse Slovenke in Slovence. Tri alfa samce zdaj čaka najbolj odštekana komedija, kjer bodo morali preživeti neusahljivo zalogo modrosti in idej na temo odnosov, ljubezni in hrčkov,« je v smehu povedala direktorica  Urška Alič.

*NAJ BO VESELJE IN SMEH ZA VSE! V SMEHU JE MOČ!*

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK