Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

VIP DE LUXE E - VSTOPNICA samo za vas!

Tadaaaaaaaaaaaaaam imamo KRALJICE OB DNEVU ŽENA!
Izjemno, noro, veselo, žensko, divje, po vsej Sloveniji ste sodelovale v akciji za VIP DE LUXE e-vstopnico! ZARADI IZJEMNEGA ODZIVA smo tako veseli, da smo ob glavni nagradi ZA VAS izžrebali še 4 dodatne nagrade!  

Srečne prejemnice nagrad ste:
♦ 1x VIP DE LUXE e-vstopnico prejme PETRA BREŽNIK (fb @spasteater)
♦  po 1x e-vstopnico prejmejo:
≈  Tadeja Račič (IG @tadejaracic)
Urška Ciglič Zimič (fb @spasteater)
Teja Pirš (fb @nepremagljiva.si)
Katja Petek (IG @katjaapetek @nepremgaljiva)

Vsem skupaj se zahvaljujemo za vse vaše komentarje in dobro voljo, ki ste jo delili in čestitamo vsem NAGRAJENKAM!  Prosimo, da se nam oglasite na ZS družbenega omrežja FB ali IG s podatki: ime in priimek nagrajenke (samo tiste, ki je komentirala), poln naslov, telefon, email, DŠ.
 
Predstava ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke, bo to nedeljo 7.3. ob 19. uri. Lepo vabljeni k ogledu.
Hitri nakup e-vstopnic:
 
SE GLEDAMO V NEDELJO! 😉

 


Postanite KRALJICE OB DNEVU ŽENA
Po dolgem času je tu priložnost za en pravi ženski večer!


ŽENSKE, OBVESTITE NAJBOLJŠE PRIJATELJICE, ŽENSKI DEL DRUŽINE, SOSEDE, SODELAVKE…
Spet je ČAS ZA ŠPAS!

Postanite KRALJICE ob svojem prazniku!
Na predvečer dneva žena, v nedeljo 7. marca ob 19.00 si oglejte najbolj VROČO, spletno gledališko predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke (v hipu do vstopnic)– svetovno uspešnico, ki jo je napisala avtorica najbolj uspešnih romantičnih komedij: Čaka te pošta/You've got mail, Romanca v Seattlu/Sleapless in Seattle, Ko je Harry srečal Sally/When Harry met Sally, Julie&Julia…  


Osvojite VIP DE LUXE E-VSTOPNICO
Z 1 e-vstopnico si spletno predstavo lahko ogleda več oseb!*


⇒ ⇒ ⇒ 7. MARCA UŽIVAJTE v svoji najljubši družbi ob ogledu spletne predstave - lahko pa osvojite tudi VIP DE LUXE E-VSTOPNICO Špas teatra in Nepremagljiva.si, ki vključuje:

1x e-vstopnica za ogled spletne predstave ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke
1 e-vstopnica velja za ogled več oseb na eni napravi* 
 + DOSTAVA NA DOM za gostiteljico:

  • steklenica penine
  • prigrizek za vse
  • rožica za vse
  • video pozdrav glavnih igralk za ‘kraljice’
  • kartica ‘ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke’ s posvetilom igralk
  • za gostiteljico parfum Differo in pozornost za ostale by @nepremagljiva


KAKO SODELUJETE V AKCIJI za VIP DE LUXE E-VSTOPNICO?

obiščite in všečkajte Špas teater facebook stran @Spasteater oz. @nepremagljiva.si ali instagram stran @spas.teater  oz.  @nepremagljiva 

  v času od 25.2. do vključno 4.3.2021  bo na tej strani potekala akcija 'Postanite kraljice ob dnevu žena.'   

v komentar aktualne objave napišite #nepremagljiva #ženska + označite/tag-ajte do devet (9)  prijateljic, družinskih članic, sosed, sodelavk, partnerk… žensk, katere želite obvestiti oz. jim podariti nepozaben večer in lahko skupaj z vami postanejo KRALJICE OB DNEVU ŽENA.
… in že ste v igri za prestižno VIP DE LUXE E-VSTOPNICO!


Letošnji DAN ŽENA je poklon izjemnih žensk za vse izjemne ženske.

 


 

Špas teater bo zbiral prijave za facebook/instagram akcijo s sloganom 'KRALJICE OB DNEVU ŽENA' od četrtka 25.2. pa do vključno četrtka 4.3.2021.  V akciji za VIP DE LUXE vstopnice Kraljice ob dnevu žena sodeluje: vsaka polnoletna oseba, ki se na akcijo odzove s komentarjem #nepremagljiva #ženska, ki je všečkal/a facebook oz instagram stran Špas teatra oz. @nepremagljiva.si in v komentar označila imena do devet (9) prijateljic, ki jih želite obvestiti oziroma jim podariti nepozaben večer. V kolikor katera od prijateljic nima facebook strani, všeček zanjo ni obvezen, v komentar pa se navede njeno ime takole: #imepriimek. Nakup e-vstopnice ni pogoj za sodelovanje v tej akciji.

                           *** VIP DE LUXE E-VSTOPNICA ŠPAS TEATRA JE EKSKLUZIVNA***

*** VIP DE LUXE e-vstopnica je ekskluzivna, neprenosljiva in nezamenljiva za gotovino ali druge vstopnice in velja za več oseb*. Špas teater jo podari izžrebani nagrajenki. Za posebne ugodnosti, ki jih poleg ogleda predstave vključuje VIP DE LUXE vstopnica, posreduje Špas teater nagrajenki informacije o izvedbi v posebnem obvestilu. Osebe, ki komentirajo, bodo v žrebu med prijavljenimi/sodelujočimi v posameznih objavah na facebook oziroma instagram strani Špas teatra (kot bo določil predhodni žreb). Prijave se zbirajo od četrtka 25.2.2021 do četrtka 4.3.2021 do 14.00 ure, skladno z navodili, objavljenimi na fb in spletni strani Špas teatra. Nakup e-vstopnice za predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke ni pogoj za sodelovanje v tej akciji. Žrebanje bo v četrtek 4.3.2021 ob 16.00 uri, Špas teater pa bo na svoji facebook strani @Spastetaer oziroma Instagram strani @spas.teater takoj, ko bo mogoče, tudi javno objavil izžrebano prejemnico VIP DE LUXE e-vstopnice – obvestilo bo v zasebnem sporočilu. Izžrebana oseba VIP DE LUXE e-vstopnice se mora s podatki (ime, priimek, naslov, kontaktni telefon, davčna številka in e-mail) oglasiti Špas teatru najkasneje 5.3.2021 do 23:59 ure (po fb ali IG zasebnem sporočilu). V kolikor fb nastavitve ne dopuščajo obveščanja, označevanja ipd. posameznikov na Špas teater fb strani, Špas teater ne odgovarja, če nagrade prejemniku po tem roku ne bo več možno izročiti. Sodelujoči so dolžni sami preveriti rezultate žrebanja od 4..3.2021 na facebook oziroma Instagram strani Špas teatra.

 

* Skladno z navodili uradnih organov za preprečevanje širjenja epidemije oz. novega korona virusa opominjamo, da je začasno na območju R Slovenije dovoljeno zbiranje največ do deset oseb. Zbiranje ljudi se dovoli skupini oseb, če gre za ožje družinske člane ali člane skupnega gospodinjstva ob upoštevanju omejitev in prepovedi. . Več o tem…

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK