Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Erotika po Emeršiču

PRIHAJA PIKANTNA MONOKOMEDIJA EROTIKA PO EMERŠIČU

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef, mož in oče, igralec Bojan Emeršič, ki dobro ve, za kaj v življenju gre - se vrača z novim receptom za smeh!

Nova predstava Špas teatra, Erotika po Emeršiču, je sočna komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes!

Priljubljeni in vedno zabavni igralec Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami, bo gledalcem Špas teatra pomagal in z njimi delil vse svoje znanje! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani … ter mnogo, mnogo več! Skupaj z gledalci bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. "

O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj smo moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkril vam bom, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre," v smehu priznava Bojan, ki v predstavi Erotika po Emeršiču pove naglas vse, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj.

Vsestranski igralec Bojan Emeršič je v svoji novi predstavi Erotika po Emeršiču združil moči z režiserjem in soavtorjem teksta Juretom Karasom in skupaj sta ustvarila najbolj direkten, najbolj sekspliciten in do konca nasmejan šov o pokončnem in položnem življenju.
"Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih, tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane," je povedal režiser predstave Jure Karas.
 
Nad ponovnim sodelovanjem z Bojanom Emeršičem navdušenja ne skriva niti direktorica Špas teatra Urška Alič, ki se že veseli premiere, ki bo 11.2. , v priljubljenem mengeškem gledališču. "Z Bojanom sva sodelovala že pred leti, ko je na odru kraljeval kot Zmago Batina, priljubljeni mesar iz televizijske oddaje in vesela sem, da sva spet lahko združila moči. Mislim, da bodo gledalci dobili servirano odlično komedijo, v kateri igra in kuha eden in edini Bojan Emeršič," je povedala špasna direktorica.
 
Ne zamudite nove predstave Erotika po Emeršiču, ki je tako pikantna, da je priporečena za gledalce stare 18+.

 


 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK