Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Aktivno SODELUJ v novi bombastični komediji

AKTIVNO SODELUJ V NOVI BOMBASTIČNI KOMEDIJI SEKS NASVETI OD A DO Ž

OSVOJI BREZPLAČNO VSTOPNICO + DARILO

Pridruži se našim zvezdam predstave: Nadiya Bychkova, Marko Miladinović in Primož Vrhovec! Pomagaj jim narediti predstavo - še boljšo! Čaka te nepozabna dogodivščina.

Prijaviš se: na naši fb strani @Spasteater (klikni)

Kako? v komentar pod objavo vpišeš: #semzaakcijo #seksnasveti + obvezno KRAJ, kjer bi si želela nastopiti (trenutne predstave igramo v krajih: Mengeš, Nova Gorica, Celje, Maribor, Zagorje, Lendava).


PA TVOJA VLOGA?

V naši novi komediji sodeluje tudi občinstvo! Predstava je interaktivna.
Tvoja vloga je nežna, malo žgečkljiva, malo zapeljiva, poredna in polna smeha!
Ni zahtevna, je pa zabavna. Izbrani sodelujoči boste sodelovali po navodilih igralcev, na odru.

Ker pričakujemo več prijav za isto lokacijo predstave, bomo nastopajoče izžrebali, ti pa prejmejo BREZPLAČNO VSTOPNICO za ogled komedije, v kateri sodelujejo in DARILO.

Žrebanje bo 18. marca 2019, objava rezultatov (tj. sodelujočih v predstavi in prejemnikov brezplačne vstopnice ter darila), pa isti dan na naši fb strani.

VESELIMO SE VAŠEGA NASTOPA!

Pogoji sodelovanja fb poziva ' TE MIKA IGRA':

  • Sodeluje lahko vsaka polnoletna ženska (nad 18 let).
  • Prijava k sodelovanju se nanaša na novo komedijo, predstavo Seks nasveti od A do Ž.
  • Posameznica sodeluje s prijavo tako, da se sama prijavi na facebook strani Špas teatra in sicer s komentarjem, v katerega napiše ključni besedi za sodelovanje: #semzaakcijo #seksnasveti + tudi kraj, kjer bi želela nastopiti v komediji ...
  • Z vpisom komentarja #semzaakcijo (sodelovanje v predstavi) in #seksnasveti (ime predstave) se sodelujoča strinja, da se bo aktivno udeležila predstave v kraju, ki ga je navedla v komentarju ter da bo na poziv igralcev aktivno sodelovala, tj zaigrala v predstavi.
  • Prijave sodelujočih se zbirajo od 14.3.2019 do 18.3.2019, na fb strani Špas teatra ter izberejo za vsak kraj, kjer bo predstava, posebej.
  • Število prostih mest za sodelovanje v predstavi je omejeno, določi pa jih Špas teater.
  • V primeru večjega števila prijav za isto lokacijo predstave, bo Špas teater nastopajoče prijavljene posameznice izžrebal, in sicer 18.3.2019, a ne več kot tri na eno predstavo/termin.
  • Izžrebana oseba s prijavo potrdi, da je sprejela odgovornost sodelovanja v predstavi, zato se izbrane predstave tudi udeleži in sodeluje v njej. Sodelovanje v predstavi pomeni, da se izžrebana na poziv glavnih igralcev predstave odzove in sodeluje v predstavi po navodilih igralcev. Sodelovanje je prostovoljno in ima pozitiven namen zabavati občinstvo.
  • Izžrebana oseba prejme za sodelovanje brezplačno vstopnico za ogled te predstave in darilo, ki ga prejme najkasneje po izvedeni predstavi.
  • Prejeta vstopnica ni zamenljiva za drugo vstopnico, predstavo ali gotovino.
  • Vse sodelujoče, ki bodo izbrane za sodelovanje v predstavi, Špas teater objavi kot komentar na poziv k sodelovanju, in sicer v roku 24 ur od žrebanja (18.3.2019).
  • Izžrebana oseba se na poziv/objavo rezultatov Špas teatra odzove z zasebnim sporočilom na fb stran Špas teatra, v katerem posreduje tudi svoje podatke (ime, priimek, e-naslov, kontaktno številko). Špas teater izžrebano obvešča o nadaljnjem poteku sodelovanja z zasebnimi sporočili.
  • Predlagamo, da potek prijav redno spremljate na fb strani @Spasteater.

 
PROSIMO, DA NATANČNO PREBERETE NAVODILA / POGOJE SODELOVANJA.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK