Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

JUTRO, KI SI GA BO RANKO BABIĆ ZAPOMNIL!

#rebekadremelj #presenecenje #rankobabic #krizasrednjihlet #spas

REBEKA S TORTO, RANKO PA V SPODNJICAH

Naskok na stanovanje Ranka Babića je bil napovedan za 11.00 uro in točno takrat smo bili pred njegovimi vrati! Rebeka Dremelj je carica! Rekla je, da take priložnosti ne bi zamudila za nič na svetu.

Ko je Ranko začenjal z Moško copato, jo je prvič odigral na večerji ravno pri Rebeki doma. Sprovocirala ga je, kot zna pozitivno le ona, da je sredi večerje začel igrati predstavo, ki je kasneje presegla vse rekorde.

Moško copato je Ranko odigral 380-krat!! Že pri Rebeki so po prve pol ure vsi ležali pod obloženo mizo in tako se je zgodilo tudi v dvoranah po Sloveniji - ostalo je zgodovina. Štiri leta razprodanih dvoran in horonskega smeha iz dvoran. Ranko je nasmejal s copato več kot 120.000 gledalk in gledalcev!


DOBRA VILA BLAGOSLOVI NOVO PREDSTAVO

Kot vsaka vzorna vilinka, je Rebeka zjutraj oddrvela v slaščičarno, kupila torto za slavljenca, se usedla v avto in sama prišla do Rankove vile 'blagoslovit' njega in njegovo novo predstavo...

Ob 11.00 pa … opremljeni z baloni, torto in šampanjcem pozvonimo, Rebeka se pred vrati hihita in prelevi v Marilyn Monroe … poje »happy birthday to youuuu…«, medtem pa pozvoni pri Babićevih… tišina...

V ključavnici zaškrta ključ in vrata se plaho odpro … na vratih se pojavi - Ranko v gataaaah!! Aaaahahahahaha, krik obeh in smeh do konca in naprej! Najprej ji je slavljenec kar zaloputnil pred nosom in za vrati smo slišali klice jaooo, jaooo!
J potem pa jih je le spet odprl.

Vidi se, da se je že vdal v usodo. Rebeka ga zasuje s poljubi in dobrimi željami ter požegna novo predstavo – potem pa nas 'specialce' kar ona povabi v stanovanje na torto z besedami: »Ranc, a nas ne boš nič not povabu ahahaha?!« Rebeka je res carica. 

OGLEJTE SI v živo, kako je izgledalo noro jutro in ta naš 'naskok' J

Rankov rojstni dan in dan premierne uprizoritve Krize srednjih let se je za Ranka začel precej drugače, kot si ga je verjetno sam zamislil.

Ranko nam končno skuha odlično kavo, razreže torto in na Rebekino izzivanje le pove prvih nekaj stavkov nove predstave KRIZA SREDNJIH LET. Začne s tem, da kot otrok kar osem let ni vedel kako mu je ime… ta človek je smešen od prve do zadnje celice!

Priklon, prvi aplavz, smeh v domači dnevni sobi, nato pa še poziranje za vilinski arhiv. Popolono jutro! 


Ranko Babić in Rebeka Dremelj, foto: arhiv Špas teater

Moška copata-Ranko Babić je (brez copat) odigral prve minute nadaljevanja te slavne komedije in nas, zbrane v dnevni sobi, osvojil na mah! Toda mi smo prijatelji. Zvečer bo šlo zares … še par ur in šibam v 'Žauc'!

Dvorana tam je lepa, moderna in naši igralci radi nastopajo tam. Naj nam prinese dober štart nove komedije, samo to si želim.

Naj bo sila z nami tudi zvečer.

 

p.s.
28.9.2019: o presenečenju in dogajanju ste lahko več zasledili na družbenih omrežjih facebook in Instagram, o njem pa so kasneje poročali tudi mediji:



 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK