Moška copata

3 leta, 350 ponovitev, več kot 115.000 obiskovalcev, publika pa želi…. šeeeeee!!

Pazite, da ne ostanete edini, ki si predstave niste ogledali! 

Prihajajoče predstave

Igralci

Vsebina

Kaj tako navdušuje Slovence, da je predstava tako popularna?

Vsi moški so copate. A le pravi moški si to upa povedati na glas! In če se bosta po predstavi v postelji ‘zložila v žličko’ in se med smehom zazibala v… khm… Za posledice ne odgovarjamo!
Resnica namreč še nikoli ni bila tako zabavna kot v tej komediji, ki se brez izjem in dlake na jeziku (no, mogoče pa tudi) dotika prav vsega: od spominov na izgubo nedolžnosti, do prvega skupnega dopusta s punco, rojstva prvega otroka in krutega spoznanja, da niso vsi dojenčki ljubi.

Izvedeli boste, kakšen izgovor uporabiti, ko vas zasačijo pri »igranju s samim seboj«, zakaj morate paziti, kakšno ime izbrati za svojega otroka in katere spolne prakse lahko usodno vplivajo na vajin odnos. Namesto vas je namreč vse te boleče lekcije odnosa s samim seboj in nasprotnim spolom izkusil Ranko.

Raziskave so pokazale,da moški, ki pomagajo pri gospodinjskih opravilih, več seksajo :)))

Moški hodijo v službo, moški dvigujejo uteži, moški pijejo pivo, moški ne spuščajo deske na stranišču, moški perejo, moški  likajo, moški kuhajo in moški vzgajajo otroke. Prav take obožujemo! In prav take tudi iščemo! Kdo si torej še upa trditi, da je slabo, če je moški copata?!

Komik Ranko Babić preprosto prizna: za svojo žensko bi naredil vse, četudi v posteljo pride…neobrita. AAA

Mnenja

Bil na predstavi, užival, se nasmejal in dojel, da ima Ranko Babic zajebano ženo. Lahko smo veseli, da smo se ji uspeli izogniti. Tudi on bi se ji, ampak na začetku ni bila taka. Ranko zelo lepo pove, kako takšne ženske prepoznati, še preden se same razkrijejo ” – Denis Avdić
Znani in priljubljeni stand up komik Ranko Babić navdušuje v monokomediji Moška copata, v kateri izveste resnico o partnerskih odnosih. V intervjuju nam je zaupal, da je scenarij nastajal dve leti, da z ženo po rojstvu hčerke manj seksata in da je sesalec njegov najboljši prijatelj ” –24ur

Fotografije

Ostale informacije

Traja: 1 uro in 40 minut

Odmor: ne

Opomba: Predstava ni primerna za otroke in mladostnike mlajše od 15 let.

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC