Prihaja Madagascar

Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Na naše odre prihaja  pustolovski muzikal Madagascar v slovenskem jeziku, ki bo v živo navdušil vse ljubitelje glasbe in pustolovščin. 

Foto: Saša Despot

Po izjemnem uspehu Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila mlade in mlade po srcu po vsem svetu, jeseni ta velik glasbeno-gledališki spektakel v obliki muzikala, prihaja v živo tudi na naše odre. Ta licenčni projekt, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem po velikem uspehu z muzikalom Moje pesmi, moje sanje pripravlja v koprodukciji s Špas teatrom, bo premierno uprizoritev doživel 29. septembra na odru Špas teatra v Mengšu.

V New Yorškem mestnem živalskem vrtu je završalo! Živali so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini nasproti, ki pa se konča z divjo zabavo na plaži Madagascarja.

Žirafa, nilski konj, zebra, lemurji, pingvini ter lev, si bodo privoščili največjo pustolovščino doslej, v njihove like pa se bodo v tem pustolovskem muzikalu med drugimi vživeli znani pevci in igralci kot so Klemen Bunderla (Zebra Marty), Irena Yebuah Tiran (Nilski konj Gloria), Jan Bučar (pingvin Skipper) , Lea Bartha  (pingvinka), Nejc Lisjak (Žirafec Melman) in številni drugi.

Izjemen prevod besedil je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da bodo obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila kot so v pesmi z naslovom »I like to move it, move it«, odslej z veseljem prepevali v slovenskem jeziku.

Glasba, napisana v pop stilu, nas bo »žgečkala« po podplatih, skupaj z odlično koreografijo Mojce Horvat. Režijo bo vodila režiserka Eva Hribernik, za vrhunsko glasbeno izvedbo pa bo skrbelglasbeni oče slovenskih muzikalovSimon Dvoršak. Za »izpiljenost« vokalov bo poskrbela Eva Černe.

Z dovršeno scensko in tehnično izvedbo bo zagotovo navdušil Marko Krajšek.  Scenografija je zasnovana kot dopolnitev fizičnih elementov z atraktivnimi video projekcijami. Slednji gledalca odpeljejo v okolje, kjer svoje pustolovščine doživljajo glavni liki. Temu pa bodo dodatno pripomogli še zvočni in svetlobni efekti ter fantastični kostumi.

Posebnost muzikala Madagascar je njegova interaktivna zasnovanost. Zaplesali in zapeli bodo lahko tudi gledalci, oziroma z drugimi besedami – prav vsi v gledališču bodomuvaliskupaj!

 Pa še posebno obvestilo! Ker je Ekipa muzikalaizgubilaleva in še nekaj drugih živali,  vabijo  vse tiste, ki bi se jim želeli pridružiti v tej nori pustolovščini, da obiščejo veliko avdicijo, ki bo 12.5. v Špas teatru Mengeš. Več o tem in pogojih sodelovanja na info@nagpp.com in socialnih omrežjih muzikala.

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC