Najpogostejša vprašanja naših kupcev

Najpogostejša vprašanja naših kupcev

Spoštovani, v tem času je telefonska številka 041 33 33 39 in blagajna v Kulturnem domu Mengeš je izredno obremenjena. Zato vas vljudno prosimo, da si želene informacije ogledate in preberete kar na spletni strani.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA NAŠIH KUPCEV:

  • ZANIMAM SE ZA NAKUP VSTOPNIC, PA NE VEM, KJE IN KDAJ SI LAHKO OGLEDAM PREDSTAVE?

Vse predstave, tako v Kulturnem domu Mengeš kot v drugih krajih po Sloveniji so zapisane v SPORED (tukaj)Tam dobite vse informacije: kdaj, kje, katera predstava. Kontakti za nakup vstopnic. Pri datumu je tudi zelen, rumen ali rdeč kvadratek, kjer vam piše, ali so vstopnice še na voljo. Ko kliknete ta kvadratek (razen razprodano), vidite, koliko vstopnice je na voljo.

  • KJE LAHKO KUPIM VSTOPNICE ZA PREDSTAVE?

Priporočamo spletni nakup. Vstopnice kupite v nekaj minutah tukaj.

Vse vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventim in PETROL servisih.

V kolikor rezervirate vstopnice po telefonu, jih prevzamete v dveh dneh na blagajni, pred prihodom preverite delovni čas blagajne v decembru tukaj.

  • KJE LAHKO KUPIM DARILNO VSTOPNICO?

Darilno vstopnico lahko kupite na blagajni v Kulturnem domu Mengeš, pred prihodom preverite delovni čas blagajne v decembru tukaj. Darilne vstopnice so na voljo tudi v Državnih založbah Slovenije (DZS), Kompas poslovalnicah… Več informacij o darilni vstopnic tukaj.

  • KJE LAHKO KUPIM ŠPASNO KARTICO? 

Špasno kartico lahko naročite preko spleta tukaj. Lahko nas obiščete v Kulturnem domu Mengeš, pred prihodom preverite čas blagajne v decembru tukaj.

Špasna kartica z naloženo vrednostjo 25 € je na voljo na 100 prodajnih mestih (Interspar, Mercator, Big bang, Pošta itd. Stojalo Selectcard pri blagajnah. Točne lokacije si ogledate tukaj.

Več informacij o Špasni kartici tukaj.

  • KAKO POTEKA SPLETNI NAKUP?

Preko spletnega nakupa pridete najhitreje do želenih vstopnic. 90% naših obiskovalcev kupuje vstopnice preko spletne prodaje. Je 100% varna in zanesljiva.

 

Rezervacij po mailu ne sprejemamo, na telefonsko številko 041 33 33 39 se javljamo od 9.00 do 16.00, ter uro pred predstavo (decembrski urnik je na voljo tukaj)

 

Hvala vam za razumevanje.

SPLETNA PRODAJA VSTOPNIC