Ambasador smeha

Ob praznovanju 20. obletnice vam predstavljamo:

Kupon ugodnosti in nasmehov – Ambasador smeha  

Ambasador smeha je kupon ugodnosti, ki ga izdajamo v času naše 20. obletnice – je kupon za POPUST ali pa celo BREZPLAČNO vstopnico za komedijo Špas teatra. Bolj resni še nismo bili!

Kupon lahko prejmete na več načinov: dobite ga na blagajni Špas teatra, v okviru naših facebook akcij, morda vam ga bomo kot presenečenje vročili v roke nekje na prostem, lahko pa da vas bo s kuponom razveselil (ne)znanec, ki ste mu še posebej ljubi. Spremljajte aktualne ugodnosti za kupone Ambasador smeha na naši spletni strani spasteater.com.

Podariš nasmeh in prideš po smeh – v Špas teater! 

Ko prevzameš oziroma dobiš kupon Ambasador smeha, se veselo nasmej – to je poslanstvo kupona! Širiti smeh, dobro voljo in veselje! ‘Plačaš’ ga enostavno, v novi Špasovi valuti: z nasmehom!
S podarjenim nasmehom si zagotoviš ugodnost navedeno na kuponu … in nato še smeh ob gledanju Špasovih komedij.

Kaj ti prinaša kupon Ambasador smeha?

Kupon Ambasador smeha je hkrati popust za predstave Špas teatra v vrednosti, ki se razkriva na kuponu ali pa je to, v izbranih primerih, celo brezplačna vstopnica za ogled predstave Špas teatra. Višina popusta je določena na kuponu oziroma bo za aktualne mesečne predstave, objavljena na spletnih straneh spasteater.com.

Kako in kje vnovčiti kupon?

Vsak imetnik, dobitnik ali prejemnik kupona Ambasador smeha ga sprejme tako, da podari nasmeh tistemu, ki kupon izroča in na ta način pridobi tudi popust napisan na kuponu (ali je objavljen spletni strani). Kupon se lahko vnovči samo na blagajni Špas teatra v Mengšu – z nasmehom seveda 

Popusti na kuponu veljajo samo za predstave Špas teatra v KD Mengeš in za sezono 2017/18.
Kupon oziroma popusti niso zamenljivi za gotovino, so pa prenosljivi na druge gledalke in gledalce. Ne veljajo za gostujoče predstave in dogodke: Brade, Tadej Toš, Rok’n’band, Klapo Šufit, Ti nori tenorji.

Kupon vnovčiš z novo Špasovo valuto: nasmehom!

Nasmeh je nova Špasova valuta   Ko prevzameš ali ti nekdo vroči kupon Ambasador smeha, se nasmehneš in z nasmehom prideš do ugodnejših ali celo brezplačnih komedij Špas teatra – te pa brez izjeme razvedrijo, zabavajo in nasmejijo.

Kar res morate vedeti o novi valuti …

Je brezplačna – 100% zdrava – brez dodatkov – neprecenljiva – z naravnim sladilom ( Špas – enostavno zamenljiva – povsod uporabna – tudi brez pos terminala – ima samo pozitivne stranske učinke – je konvertibilna in vedno le s pozitivnimi obrestmi)

Bodi AMBASADOR SMEHA, podari kupon naprej!

Gledalke, gledalci in igralci Špas teatra širimo smeh po vsej Sloveniji že 20 let. Širiti smeh je poslanstvo Ambasadorjev smeha J Če želiš postati ambasador smeha tudi ti, podari kupon naprej, se nasmej in … poglej – kako se širi smeh.

KUPON PODARIM  •  NASMEH DOBIM  •  SMEH DELIM

Oglejte si tudi:

 Kako do vstopnic v KD Mengeš (rezervacije, nakup)
 Cenik vstopnic v KD Mengeš
 Posebne ponudbe in popusti
 Špasna kartica
 Darilna vstopnica

SPLETNA PRODAJA VSTOPNIC