Slovenska muska od A do Ž

Najbrž ga ni ljubitelja odrske komedije, ki v minulem letu ne bi slišal ali si celo ogledal glasbene predstave ‘Slovenska muska od A do Ž’.  

Prihajajoče predstave

Igralci

Gašper Konec
Moja glasbena pot se je začela zgodaj, pri petih letih sem se začel učiti klavir, pri sedmih pa sem začel obiskovati glasbeno šolo Franca šturma v Ljubljani. Pri trinajstih sem se učil pri prof. Milevi Šima, kjer sem se seznanil z jazzom. Od nekdaj me zanima improvizacija, tako klavirska kot orgelska. Name je pomembno vplival...

Vsebina

Najbrž ga ni ljubitelja odrske komedije, ki v minulem letu ne bi slišal ali si celo ogledal glasbene predstave ‘Slovenska muska od A do Ž’.

Čeprav Slovenci nimamo leksikona slovenske glasbe, pa imamo neprekosljivega Lada Bizovičarja. V ‘Slovenski muski od A do Ž’ gledalce, ob pomoči odličnih glasbenikov, popelje od Avsenika do Žagarjeve, od popa do rocka, od fuzbal napevov do himne …, od Laibach do Molarja … katerega Molarja? Adis Molarja! S svojim vokalom in izvrstno interpretacijo je tako prepričljiv, da se na trenutke celo zdi, da smo na koncertu znanih slovenskih izvajalcev. Parodija na domačo glasbeno sceno je tako zabavna, da ježi kožo, potegne usta do ušes in povzroči kako solzico … od smeha seveda.

“Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta predstava všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta predstava izredno všeč!” (Lado Bizovičar in glasbeniki)

Fotografije

Ostale informacije

Traja: 40 min

Odmor: ne

Opomba: zelo primerno za zaključene skupine

Ustvarjalci predstave